Десподов: Ще търсим трите точки утре, националният отбор не трябва да се дели на Левски и ЦСКА, Локо и Ботев

Капитанът на националния отбор Кирил Десподов застана до Илиан Илиев по време на пресконференцията преди сблъсъка с Беларус от Лигата на нациите. Офанзивният футболист заяви, че България ще търси победата и се надява родният тим да спечели групата си. Мачът утре в Унгария стартира в 21:45 часа.

“Разбира се, че споделям мнението и съм съгласен, че трябва да спечелим групата.

Последните мачове бяха контроли, но показахме едно добро лице. Не успяхме да победим, но се справихме много добре. Оттук-нататък влизаме в мачове, от които ни трябват точки. Утре търсим победата и ще направим всичко възможно да вземем трите точки.

Играхме срещу сериозни отбори, даже в някои от мачовете малшанс не ни достигна, за да спечелим. Когато се справяш добре срещу такива отбори, това дава самочувствие на тима, но трябва да започнем да побеждаваме.

Фабиан е много добро момче, възпитано, говори добре български, комуникира с всички съотборници. Мисля, че ще влезе бързо в колектива. Харесва ми на тренировка, но оттам вече старши треньорът определя нещата.

Националният отбор не трябва да се на Левски и ЦСКА, Локо и Ботев Пловдив. Радващо е, че отборите се обединяват и ще дойдат да ни подкрепят. Днес дори на летището хората ни пожелаха успех. Хората са позитивни, надявам се с добра игра и представяне да се върнат по трибуните. Имаме нужда от тях да ни подкрепят и да са зад нас”, заяви Десподов.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe