ОФК Янтра ще бъде домакин на националния турнир по футбол „Купа Габрово 2024“

За трета поредна година ОФК Янтра, съвместно с община Габрово, ще бъде домакин на националния турнир по футбол „Купа Габрово 2024“, съобщават от клуба. Тази година в турнира ще се включат над 300 деца на възраст между 7 и 13 години.

В рамките на трите дни между 6 и 8 септември 2024 година ще се изиграят 40 мача в три потока – Футбол 5 (родени 2016), Футбол 7 (родени 2015) и Футбол 11 (родени 2011).

Срещите при най-големите ще се играят на стадион „Априлов“ и официалния стадион „Христо Ботев“.

Мачовете на Футбол 7 ще се провеждат едновременно на две игрища на големия терен с изкуствена трева в СК „Христо Ботев“, а двубоите на Футбол 5 ще се играят на малкия терен с изкуствена трева (клетката).

В отделните възрастови групи ще вземат участие отборите на Янтра, Лудогорец (Разград), Етър (Велико Търново), Олимпия (София), Розова долина (Казанлък), Делфини (Варна), Севлиево, Троян, Болярчета (Велик Търново) и Локомотив (Дряново).

В предстоящото издание на надпреварата като партньор и съорганизатор се включва и Олимпия Футбол Клуб. 

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe