Новият в Черно море: Дойдох тук, за да печеля мачове! Играя много видеоигри и си водя дневник

Отборът на Черно море Тича вече води подготовка за новия сезон в Националната баскетболна лига, а към заниманията се присъедини и едно от американските попълнения на тима – Дахуан Граф. В Инстаграм профила на „моряците“ се появи видео от първата тренировка на гарда, както и кратко негово представяне.

„Казвам се Дахуан Граф и съм от Шарлът, Северна Каролина. Тук съм за първи път.

Чух, че градът е красив, с хубав плаж. Очаквам с нетърпение да разгледам града, да се срещна с всички фенове, както и с моите съотборници. Първото ми впечатление от моите съотборници е, че са страхотни момчета. Всички дойдоха и ме посрещнаха веднага щом пристигнах и очаквам с нетърпение науча навиците на всички и да играя с отбора. Тази година имаме чудесна група момчета. Очаквам с нетърпение да се срещна с всички фенове и да ги видя на мачовете. Вълнувам се. Ще бъде добър сезон за отбора и се надявам всеки път да пълним залата. Посланието, което искам да изпратя на феновете е, че ще направим добър сезон. Планираме да спечелим много мачове, да се класираме отново за плейофите и да пълним трибуните. Искаме да имаме възможно най-много фенове на всеки мач. Говорих с треньора преди да дойда тук. Той изглежда като добър човек, срещнах и помощник-треньора. Поддържам връзка с тях и разговаряме всеки ден. Уча всичко за града и за отбора, така че съм развълнуван и за треньорския щаб.

Искам хората да знаят, че съм скромен човек. Тук съм, за да печеля мачове и да се наслаждавам на града. И съм добър човек. Не искам проблеми с никого. Дойдох тук само, за да печеля. Това е.

Свободното си време извън игрището прекарвам, играейки много видеоигри, разговаряйки със семейството си у дома и четейки. Чета доста и си водя дневник.“, споделя американският баскетболист.

View this post on Instagram

A post shared by БК Черно Море Тича (@bc_chernomoreticha)

Следвай ни: