Крумовград и Септември търсят изход от кризата

Крумовград и Септември (София) се изправят един срещу друг в двубой от седмия кръг на efbet Лига. Мачът на спортен комплекс „Никола Щерев – Старика“ в пловдивския квартал „Коматево“ е тази вечер от 21:15 часа и ще бъде ръководен от Драгомир Драганов.

Двата отбора се намират в изключително неприятни серии. Тимът на Атанас Рибарски стартира новия сезон с минимален успех над Славия (1:0), след което записа 5 поредни загуби.

В тези срещи крумовградчани дори не успяха да се разпишат.

Гостите от София пък нямат спечелена точка в петте си изиграни мача дотук. Футболистите на Николай Митов не съумяха да отбележат гол в първите четири кръга, а преди седмица вкараха два във вратата на Локомотив (Пловдив). Те обаче се оказаха недостатъчни дори за равенство, след като „черно-белите“ спечелиха с 3:2.

В двата лагера надеждите са, че ще бъде намерен изход от кризисната ситуация и ще прибавят три точки към актива си.

И Крумовград, и Септември нямат сериозни кадрови проблеми и наставниците ще заложат на най-добрите си футболисти в търсене на победата. Добрата новина за столичани е завръщането на Страхиня Керкез след наказание.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe