Поръчката за „Лаута“ отново е активна, кандидатите имат 10 дни за подаване на оферти

Обществената поръчка за изграждането на нова централна трибуна на стадион „Локомотив“, както и инфраструктурата около съоръжението, отново бе стартирана и в момента кандидатите могат да внасят документите си за участие, пише Plovdiv24.bg.

Всички пречки около поръчката бяха премахнати, след като Върховният административен съд отхвърли частната жалба на фирмата „Билдком БГ“ ЕООД.

Предмет на настоящата поръчка е изпълнение на строително-монтажни работи за реализиране на проект за „Строително-монтажни работи за реализацията на работния инвестиционен проект по части „Благоустрояване и инфраструктура“ и Централна трибуна“, част от общинската спортна инфраструктура – стадион „Локомотив“ – град Пловдив“.

Предметът на обществената поръчка включва изпълнението на строително-монтажни работи (СМР) за реализацията на работния инвестиционен проект по части „Благоустрояване и инфраструктура“ и „Централна трибуна“, част от общинската спортна инфраструктура – стадион „Локомотив“ – град Пловдив, а именно:

Етап 1: „Благоустрояване и инфраструктура“

Етап 5: Събарянето на съществуваща „Централна трибуна“

Етап 5: „Централна трибуна“, находящ се в УПИ VІ-540.

81, общ. обсл. и спортни дейности от кв.1 по плана на ВСИ-МО-гр. Пловдив, идентичен с ПИ  с идентификатор 56784.540.81 по КК на гр. Пловдив.

Строежът е Втора категория съгласно чл. 137, ал. 1, т. 2, б. „д“ от Закон за устройство на територията (ЗУТ), в която попада като съоръжение за спорт, предназначено за трайно задоволяване на обществените потребности в областта на физическото възпитание, спорта и социалния туризъм, за провеждане на спортни, културни и други мероприятия.

Прогнозната стойност на поръчката е 44 880 120 лв. с вкл. ДДС (37 400 100 лв. без ДДС).

Срокът за изпълнение на строителството е по предложение на участника, в календарни дни, но не следва да бъде по-кратък от 480 календарни дни и по-дълъг от 570 календарни дни. Срокът за изпълнение на строително-монтажните работи започва да тече от датата на съставяне и подписване на Протокол за откриване на строителна площадка.

Крайният срок за подаването на документите изтича в 23,59 часа на 31 август 2024 година.

Офертите ще се отварят на 2 септември в Община Пловдив.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe