СНЕГЪТ НЯМА ДА НИ СПРЕ! ЮНАК В СОФИЯ ВЗРИВИ ФЕЙСА С ТЕЗИ СНИМКИ! СТИГА МАЛКО ДА СЕ ВИЖДА ОТПРЕД НЯМА ПРОБЛЕМ!

Софиянец или софиянка подкара колата си неразрината по улиците на града, а малката почистена дупчица на предното стъкло обра „овациите“ в нета. Снимка на автомобила бе публикувана в групата „Забелязано в София“. Под поста веднага се заформи опълчение срещу немарливеца, който действително е опасен за движение. „Спи ли КАТ?“, гневят се шофьори, които отлично знаят как се кара по улиците на големия град.

 

„И после защо има задръствания, катастрофи и т.н. За 10 мин е да си изчисти цялата кола и евентуално да не е опасен за всичко около него…“, беснеят столичани.

Неразринатата кола е определена като подвижно иглу и дори като танк. Този явно е бил танкист, категорични са членове на фейсбук групата. „Не, не е бил.Аз съм бил. И повярвай ми от там се вижда много по-добре през призмата отколкото този индивид вижда“, опонира друг.

Да, бе. Какъв танкист… жена се нарича. Сигурно и гурелите не си е измил/а сутринта, предполага потребител на социалната мрежа, пише Пик.

Един ден в ареста и 200 лв глоба ще го превъзпита за следващия път, смята член на групата. Снегът е лепен със секундно лепило.. това е някакъв псевдо Арт ,човекът е художник сигурно, смята друг. А трети се подиграва с вечното оправдание с местната власт: „Общината пак не си е свършила работата“.

„Не мога да го повярвам това. Не искам да съм сексист, но знам пола на хуманоида който е вътре. Не искам и да съм ясновидец, но знам, че не е стигнала закъдето е тръгнала без инциденти“, категоричен е член на групата