Александров с изразителна победа и рекорд в Словения, българин с два гола

Отборът на Радостин Александров – Табор Сежана записа изразителна победа с 4:1 като домакин над отбора на Дравиния. Табор губеше с 0:1 на почивката, но след подновяването на играта домакините успяха да отбележат 4 гола. Две от попаденията бяха дело на 20-годишния българин Красимир Тодоров, който продължава да играе силно зад граница. Другите два гола бяха дело на наскоро дебютиралия в мъжкия футбол Федерико Роуз.

Срещата ще се запомни с включването в игра на едва 16-годишния вратар Самюел Мбенгуе, който се превръща в най-младия вратар в словенския професионален футбол. Освен него, официален професионален дебют записа и 18-годишният италианец Ноа Фернети. От началото на сезона, за Табор дебютират общо четирима юноши, които записват първи минути в мъжкия футбол. В състава на Александров има трима българи, които бяха с ключова роля за оставането на отбора във втория ешелон на словенския футбол.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe