Черноломец подчини Волов-Шумен 2007 след дузпи за купата на АФЛ

Черноломец (Попово) победи у дома Волов-Шумен 2007 с 3:2 след изпълнения на дузпи в среща от първия квалификационен кръг на Североизточна България от турнира за купата на Аматьорската футболна лига. 90-те минути завършиха без голове. Йордан Милков от гостите вкара топката в противниковата врата, но рефера не зачете попадението, отсъждайки засада. От шуменския тим поискаха дузпа за нарушение срещу контузения Христо Станчев, но съдията не я свири.

Домакините започнаха изпълненията на дузпите с пропуск на Тихомир Кънев. Съперникът им вкара първите два удара, чрез Димитър Игнатовски и Милков. После съотборниците им Симеон Савов, Денис Кадир и играещия треньор Цветан Илиев пропуснаха. Десислав Петков от Черноломец също не реализира. Съотборниците му Беадир Беадиров, Дани Братоев и Светослав Славчев осигуриха класирането за следващия кръг.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe