Фенове скочиха на ръководството на Спартак (Пд): Стига аматьорщина! Не ви ли е срам?

Спартак приема Черноморец в мач от втори кръг на Югоизточна Трета лига. Мачът е утре от 18:30ч. на Футболен комплекс “Спартак” (ст.”Работнически”), на който Спартак вече ще домакинства.

През този сезон двубоите на “гладиаторите” ще бъдат с вход 7 лева за всички трибуни и гостуващи фенове, а за ВИП трибуната входът ще е 15 лева. Пенсионери над 65г. и ученици до 14г. влизат безплатно. Футболен комплекс “Спартак” ще отвори врати в 17:30ч.

“Подкрепете Спартак, за да може заедно да постигнем целта си – влизане във Втора лига”, призоваха от клуба.

Условията за вход на стадиона породи доста гневна реакция на фенове на Спартак, които изразиха позиция на фен страницата си:

Привържениците на Спартак сме възмутени от поредното неадекватно решение на ръководството!

Слага се входен билет за срещите през настоящия сезон в Трета лига от 7 лв, на какво основание питаме ние? Та и цели 15 лв. за т.нар. ВИП трибуна, та каква ВИП трибуна има на базата, та дори и да има някаква струва ли 15 лв.?

Къде са условията за тези цени? Сложиха се старите седалки от “Христо Ботев” и ръководството си повярва. Искат подкрепа и сложиха най-скъпите билети за Трета лига в цялата страна, а условия-седалки, та дори не са и сини.

На първата тренировка привържениците бяха уверени, че ще се сложат седалки, а входът ще е безплатен!!! Добре, че стана!

Разбира се, че е нормално да има някакъв вход, но го направете нормален за Трета лига (3-5 лв.), но да искате да печелите от привържениците на Спартак на гърба на някакви смешни условия и аматьорско ръководство няма да стане. Искате подкрепа, а се гаврите с хората, може би “синьо-белите” привърженици са най-богатите в страната?

Научете се да водите нормално такъв голям клуб, а не се учете на негов гръб. С Вашите решения станахме за посмешище на всички.

Много хора щяха да дойдат на утрешния мач, но сега… ще видим!

Дръжте се като ръководители! СТИГА АМАТЬОРЩИНА! НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ!

 

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe