ЦСКА U17 удари Национал U17 на старта на сезона

ЦСКА победи Национал на старта на Елитната група до 17 години. Точни за “червените” бяха Калоян Пулев, Мартин Андонов и Георги Денов, докато за гостите се разписа Кристиян Горянов.

Срещата започна по-добре за домакините и те поведоха след само десет минути игра, след като Пулев засече добро центриране от левия фланг. Малко преди средата на първата част ЦСКА удвои преднината си.

Андонов се разписа със страхотен удар, след като се възползва от не добро изчистване на гостите. Последваха още два добри шанса за “червените”, но до гол не се стигна. Национал отговори в заключителните минути на полувремето, след като Горянов със самостоятелен рейд и удар намали резултата на 2:1. При този резултат завърши и полувремето.

Втората част започна с натиск на гостите и те създадоха две добри ситуации, но вратаря на домакините Алек Коцев спаси.  В 56-та минута Пулев можеше да върне преднината на ЦСКА отново от две попадения, но удара му срещна напречната греда. Двадесет минути преди края добра комбинация между Горянов и Кръстев доведе до изстрел на последния, но отново стража на „червените“ се намеси. Минути след това Виктор Илиев от гостите бе изгонен за втори жълт картон. Въпреки численото неравенство Национал успя да направи финален натиск и в последната минута бяха близо до изравняване. Георги Манолов се ориентира най-добре след центриране от корнер, но удара му се отби в страничната греда. В продължението на срещата Георги Денов оформи крайния резултат след контра атака. “Червените” се възползваха след корнер пред тяхната врата и включване на целия отбор на Национал. 

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe