Синьото шоу продължава срещу бивш отбор на Генчев

Левски посреща Крумовград на „Георги Аспарухов“ в късния съботен мач от българския шампионат. Двубоят между „сините“ и гостите от Южна България ще започне с първия съдийски сигнал на Волен Чинков в 21:15 часа.

„Сините“ летят на крилете на надеждата за един отличен сезон, след като записаха три категорични победи от началото на кампанията – 6:1 над Локомотив (София) в „Надежда“, 4:0 над Ботев (Враца) на „Герена“ и 2:0 над Локомотив (Пловдив) на „Лаута“.

30

Локомотив (София) 1:6 Левски

Тези вкарани 12 попадения в три мача обещават на привърженици на Левски голеада и срещу тима на Крумовград довечера.

Любопитно е, че довечера „сините“ ще излязат в своя нов резервен екип – изцяло в черно, който ще бъде представен пред публиката срещу бившия тим на Станислав Генчев.

Наставникът на Левски сподели вчера, че очаква победа и се зарече да не разочарова трибуните на „Герена“, които се очаква да се понапълнят с ентусиазирани запалянковци. Срещата за домакините със сигурност ще пропусне бразилският нападател Фабио Лима, другите са на линия за срещата. Лима пък ще бъде централна фигура на празника „Синя фиеста“, който клубът организира от 19:00 часа.

Крумовград започна отлично сезона, побеждавайки Славия на старта на шампионата, но след това футболистите на Атанас Рибарски допуснаха две поражения, които пратиха тима в долната част на временното класиране.

Левски – Крумовград

Стартовите състави:

Левски:

Крумовград:

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe