Берое и Локо (Пд) излизат в интригуващ сблъсък в Стара Загора

Берое и Локомотив (Пловдив) се изправят един срещу друг в двубой от четвъртия кръг на efbet Лига. Срещата в Стара Загора стартира в 19:00 часа, а главен съдия ще бъде Драгомир Драганов.

Домакините се намират в доста добра форма от старта на сезона. Въпреки многото промени в състава, „заралии“ все още нямат загуба.

Първо Берое победи Септември (София), след това направи равен с Локомотив (София), а миналия кръг постигна успех над Ботев (Враца). Така тимът има седем точки и към момента заема четвъртата позиция.

Локомотив от своя страна стартира добре сезона, но оттам нататък представянето на тима спада. Първо „смърфовете“ победиха Арда, но след това последва равенство с Ботев (Пд), а в миналия кръг загубиха от Левски. Така момчетата на Любо Пенев имат в актива си четири точки и заемат седмата позиция.

Интересното е, че Локомотив привлече двама нови футболисти преди днешната среща. Пловдивчани се подсилиха с Йохан Н’зи и крилото Марсилио Силва. Така новите попълнения в тима на „черно-белите“ са общо пет за този трансферен прозорец.

През миналия сезон Локомотив и Берое се срещнаха два пъти. В Пловдив „заралии“ се наложиха с 2:1, а в Стара Загора срещата завърши 2:2. Любопитно е, че двата тима играха и контрола преди месец. Тя също не излъчи победител (0:0).

БЕРОЕ – ЛОКОМОТИВ

Вероятни състави:

Берое:

Локомотив:

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe