„Соколите“ тръгнаха към София с вяра и публика

След три кръга, седем точи и второ място във временното класиране, Спартак (Варна) отпътува към столицата за гостуването в петък на „Овча купел“ на тима на Славия. Срещата ще бъде и по-специална за Ахмед Ахмедов, който премина при варненци именно от столичани. Нека да припомним, че преди два сезона Ахмедов като играч на Славия и Камело Нгуена се разписаха за равенството 2:2 във София,  а два гола за Спартак отбеляза нападателят Денис Баланюк.

По традиция едва ли треньорският щаб на варненския тим ще направи промени след гръмката победа над ЦСКА.

Очаква се Спартак да играе отново с трима в защита и наситена халфова линия, в която от началото на сезона силно играе словакът Филип Лесняк. По крилата Па Конате и вездесъщият Ромеш Ивей ще тормозят бялата отбрана. Таранът Ахмедов е в чудесна форма и със сигурност е реалната голова заплаха за всеки отбор в efbet Лига.

Поради големия интерес от ръководството на клуба осигуриха отново автобус за привържениците, които ще подкрепят варненци в петък вечер на стадиона в „Овча купел“.

Пламен Трендафилов

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe