Георги Иванов инспектира ремонтните дейности на стадиона на Хебър

Президентът на БФС Георги Иванов бе на работно посещение в Пазарджик днес. Най-напред той се срещна с кмета на Общината Петър Куленски. По време на визитата си в кметския кабинет Георги Иванов бе придружаван от председателят на УС на Хебър (Пазарджик) Валентин Василев – Валдани и общинските съветници Румен Димитров и Атанас Шопов. На срещата бяха обсъдени реалните възможности за бъдещо сътрудничество между БФС, Община Пазарджик и Хебър.

По-късно Георги Иванов, Петър Куленски, Валентин Василев, Атанас Шопов и Румен Димитров инспектираха започналите преди 10 дни строително-ремонтни дейности на стадиион „Георги Бенковски“. Както е известно Община Пазарджик, съвместно с ФК Хебър, предприе спешни действия за възстановяване на терена на стадион „Георги Бенковски“. Добрата колаборация между двете старани ще осигури полагане на модерно тревно покритие от последно поколение, покриващо всички европейски стандарти с висока степен на издържливост.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe