Керкез: Феновете не обичат футболисти или треньор без енергия

Треньорът на Ботев (Пловдив) Душан Керкез направи интересно изказване преди първия мач от третия предварителен кръг в Лига на конференциите срещу Жрински (Мостар). Двубоят срещу босненците е утре вечер от 21,00 часа на стадион „Христо Ботев“.

Наставникът на „канарчетата“ изтъкна колко важни в тази среща ще бъдат феновете на отбора.

„Знаем, че в предстоящия мач в четвъртък ще има много хора, които ще ни подкрепят.

Винаги казвам на играчите преди такива мачове, когато знаем, че много хора ще са на трибуните, че нямаме право да не дадем всичко от себе си. Резултатът е следствие от много неща. Той може да е продиктуван от това, че имаш лош ден, че си отправил неточен удар или пък добър такъв, с който да вкараш и да промениш ситуацията“, заяви Керкез пред клубната телевизия.

„Трябва обаче да дадеш най-доброто от себе си и да не се предаваш. Това е нещо, което хората оценяват. Феновете не обичат да виждат футболисти или треньор без енергия. Те разпознават страстта, когато я видят. Трябва да използваме тяхната енергия в мача“, допълни още наставникът.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe