Алмейда: Това е само началото

Защитникът на Лудогорец Диниш Алмейда, който вкара първия гол при победата на „орлите“ с 2:1 над Карабах в Азербайджан, предупреди след срещата, че българският шампион го очаква труден реванш.

„Спечелихме заради отборната игра, да се бием, да се защитаваме и да атакуваме като отбор. Взехме много важен успех, но това е само началото. Трябва да завършим работата в Разград.

Знаехме, че са изключително силен отбор. Това, което направиха през миналия сезон в ЛЕ, беше брилянтно. Бяхме се подготвили. Използвахме нашите шансове. Бе важно да не допуснем гол в първите 15 минути.

Успяхме да се справим дори с човек по-малко на терена. Останахме концентрирани. Борихме се много и се завръщаме в България със заслужен резултат и преднина.

Абсолютно отворена битка е все още тази. Трябва да изиграем много добър мач в Разград. Завръщаме се с червен картон и вероятно тежка контузия на наш футболист. Без тези двама футболисти ще е трудно, но трябва да продължим битката в ШЛ“, каза Алмейда.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Startphoto