Миньор (Перник) 1:0 Марек

Миньор (Перник) и Марек играят при 1:0 в среща от третия кръг на Втора лига. Кристиян Слишков даде аванс на „чуковете“ с точен удар в десния ъгъл в 28-ата минута.

В първите минути не се случи нищо за отбелязване, като отборът на Христо Господинов нанесе своя удар след половин час игра. Валентин Петров пусна добър пас към нахлуващия Кристиян Слишков, който напред няколко метра отдясно и с удар в далечния ъгъл преодоля вратаря на Марек Константин Костадинов – 1:0 за „жълто-черните“ от Перник!

Към края на първата част над половината на Марек легна сериозна сянка, а веднъж се наложи стражът на гостите Константин Костадинов да спасява далеч удар, насочен в обсега му.

Миньор (Перник) 1:0 Марек

1:0 Кристиян Слишков (28)

Стартовите състави:

Миньор (Перник): Леонтиев, Слишков, Чиликов, Йорданов, Аврамов, Добрев, Семерджиев, Вуцов, Петров, Джоров, Ал. Александров.

Марек: Костадинов, Башлиев, Петков, Кавдански, Каймакански, М. Иванов, Джаджаров, Т. Иванов, Ганчев, Любомиров, Аспарухов.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Владимир Иванов