Голаджията Кешерю тренира усилено с „моряците“

Клаудиу Кешерю се подготвя интензивно със тима на Черно море. Румънският голаджия очаква повторното  си завръщане в efbet Лига с тима на „моряците“ след тригодишно отсъствие.

37-годишният ветеран показва на тренировките, че навлизането му в добра форма е въпрос на време. Припомняме, че в богатата си спортна кариера Кешерю е най-изявеният чуждестранен голмайстор в историята на българския футбол.

За тима от Лудогорец в продължение на шест сезона и  169 мача има  113 отбелязани гола в шампионата на страната. Освен това румънецът бе с голям принос за класирането на своята страна на ЕП 2020, отбелязвайки пет гола в три от квалификациите срещу  Швеция, Норвегия и Фарьорските острови. За националния отбор на северната ни съседка Кешерю е отбелязал 13 гола в 47 срещи. Уеслен Жуниор е с леко мускулно разтежение, а Брено Тейшейра все още търси своята най-добра форма след завръщане си от неприятната контузия. Напред Исмаил Иса е единствената алтернатива на този етап. С опита на румънеца треньорският щаб на „моряците“ се надява да засили нападателната мощ в търсене на голове на създадените положения. Основната задача на варненските „моряци“ и през настоящия сезон е да защитят завоюваните позиции през последните пет години и големия успех от миналата кампания.

/Пламен Треданфилов/

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe