Лудогорец продължава похода си в Шампионска лига

Лудогорец гостува на Карабах в първи двубой от третия квалификационен кръг на Шампионската лига. Срещата в Азербайджан е с начален час 19:00 и ще бъде ръководен от швейцареца Урс Шнайдер.

“Орлите” стигнаха до тази фаза, след като в първия кръг отстраниха грузинския Динамо (Батуми) след 3:1 в Разград и загуба 0:1 в ответния мач. Във втория кръг българите се справиха с Динамо (Минск) след 2:0 като домакин и поражение 0:1 в Унгария, където тимът от Беларус домакинстваше.

Азерите от своя страна започнаха надпреварата от втория кръг, където нямаха проблеми с Линкълн Ред Импс от Гибралтар. Победа с 2:0 като гост и след това 5:0 като домакин.

Победителят в битката ще се изправи срещу хърватския първенец Динамо (Загреб) в плейофната фаза на надпреварата. Загубилият пък ще се изправи победителя от двойката Петрокуб – ТНС в плейофната фаза на Лига Европа.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe