Кюстендил удари дубъла на Пирин

Отборът на ФК Кюстендил победи с 3:0 като гост дублиращия отбор на Пирин в последната среща от първия кръг на Югозападната Трета лига.

Два гола за победителите реализира Дани Гогов навръх рождения си ден, а един добави голаджията Александър Александров. Едно от попаденията на Гогов бе от дузпа.

Победата на гостите бе абсолютно заслужена, но и дубълът на орлетата показа добра игра.

Неприятна контузия през първото полувреме получи Георги Купенов от ФК Кюстендил.

Срещата на стадион „Христо Ботев“ предложи доста положения  и пред двете врати. Алекс Педински от дубъла на Пирин удари града, но индивидуалната класа на ФК Кюстенди бе много голяма. Неслучайно те са и един от големите фаворити за промоция в професионалния футбол. А реферът Стоян Арсов определено не бе на ниво втози мач, показа и доста интересен критерий при отсъждането на дузпи в мача. 

Сред зрителите на мача в Благоевград имаше доста интересни футболни хора – Евгени Йорданов, Георги Бачев, Ради Митревски, Емил Кърцелски,Борислав Хазуров…

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe