Керкез: Можехме да вкараме повече попадения

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Душан Керкез говори след успеха на тима с 1:0 над Крумовград в мач от третия кръг на efbet Лига.

„Искам да поздравя моите футболисти. Много е тежко, когато се играе след Европа. Играхме срещу един силен отбор, но ние контролирахме играта и заслужено победихме.

Ние работихме много, за да бъдем фокусирани. Можехме да вкараме повече попадения и да бъде по-лесно за нас, но Крумовград играе много здрав футбол.

За мен е много тъжно, че Уджа ще бъде дълго време извън терените. Все пак днес играчите бяха фокусирани от първата минута.

Много е важно, че сме добре физически. Понякога сменям играчи и давам свежест за други, но всички разбират, че отборът е над всичко. Първият пример е с Ивелин Попов. Той е много важен за нашия отбор. По-лесно е, когато имате подобен играч.

Всяка следваща среща е най-важна. Ще бъде труден мач в Европа срещу силен отбор. Ние трябва да сме заедно с нашите фенове и искам да им благодаря. Трябва да сме фокусирани и в двете срещи“, заяви Керкез.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe