Рибарски: Тотално пропиляхме първото полувреме

Старши треньорът на Крумовград Атанас Рибарски даде мнението си след загубата на своя тим от Ботев (Пд). Тимът загуби с 0:1 у дома.

“Първото полувреме мисля, че тотално го пропиляхме. Имахме проблем при играта с топката, неувереност, която е нетипична за нас.

Отстъпихме много в средата на терена.

Непредизвикани грешки с топката и това ни смути в първите минути. Противникът беше играл скоро мач, предстоеше му друг, знаехме това и чакахме нашият момент. Първото полувреме можехме да излезем от тази преса, но това не се случи. Ще гледаме и ще преценим в следващия мач какво ще правим.

Имахме проблеми и със Сантана, след това и с Лазар. Дано не са сериозни контузиите. Направихме доста промени, имаме нови футболисти, които все още очакваме да се стиковат и да влязат в този план за мачовете ни. Надявам се това да стане във възможно най-кратък срок.

Най ме притеснява липсата на създадените голови ситуации. Стигаме до наказателното поле, но не съумяваме да стреляме. Имахме този проблем и в мача със Славия, и в този с Арда. Трябва по най-бързия начин да намерим пътя към вратата.

В предни позиции имаме нови хора, които още нямат тази комуникация. Въпрос на време е да влязат в ритъма. Сигурен съм, че в другия мач ще покажем друго лице

Трябва да променим самочувствието. Левски играе най-красивия футбол за момента. Ще отидем да се надиграваме”, заяви Рибарски.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe