Ботев (Враца) може да домакинства в Бистрица

Ботев (Враца) може да се премести в Бистрица, информира “Тема спорт”. Това е напълно реална възможност и тя може да се случи още за предстоящото домакинство срещу Берое. Мачът е в понеделник от 21:15 часа. Причината за промяната на стадиона е състоянието на игрището във Враца.

Ботев бе един от трите клуба, на които БФС направи официална забележка и препоръка за подобряване на терените. Другите два отбора бяха Хебър и Крумовград. Ако това не се случи до следващия домакински мач, то или трябва да има смяна на домакинствата, или предоставяне на нов стадион.

Засега обаче ръководството на врачани не успява да се справи с проблема с терена. Затова се очаква и последното решение на БФС, но от клуба от Северозапада са готови с вариант за друго място – Бистрица. На местния стадион „Витоша“ домакинските си мачове играе ЦСКА 1948, който обаче в този кръг гостува на Септември (София). Дубълът на “червените” също има визита – на Монтана.

Така Ботев е предпочел, ако се стигне до невъзможността стадион „Христо Ботев“ да приеме двубоя с Берое в понеделник, той да не е в Стара Загора, както направиха Хебър и Славия, а в полите на Витоша.

Днес СТК към БФС трябва да вземе окончателно решение след нова инспекция под Околчица.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe