Димитър Здравчев: Да се утвърдим в групата, да играем привлекателно и да радваме феновете

На Марица (с.Милево) предстои да напише най-славната страница в досегашното си съществуване – дебют в аматьорския футболен елит Югоизточната Трета лига. Мениджърът на клуба Димитър Здравчев коментира пред Sportal.bg нагласата, амбициите и очакванията си за предстоящата кампания.

„Изиграхме силен сезон и заслужихме мястото си в Трета лига. Президентът на нашия клуб г-н Петко Ангелов награди футболистите с обща премия в размер на 30 000 лева и тридневен тиймбилдинг на Слънчев бряг за тях и половинките им. Благодарение на г-н Ангелов, Марица (Милево) е финансово обезпечен. Въпреки закъснението, заради участието ни в квалификациите, подготовката ни протече на ниво. Запазихме футболистите, които извоюваха изкачването на отбора в Трета лига и привлякохме четири млади момчета. Новият ни треньор Минчо Минчев е с доста опит от пребиваването си в професионалния футбол. Целта ни през новия сезон е да се утвърдим в Югоизточната Трета лига. Да играем привлекателен футбол и да радваме феновете. Знаем, че ще е изключително трудно – всеки мач ще е тежка битка за нас. Първенството ще е много силно и оспорвано“.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe