Илиан Илиев: Не сме тренирали дузпи, нямахме време

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев говори преди реванша от втория квалификационен кръг от Лига на конференциите срещу Апоел Беер Шева. Двата тима направиха равенство 0:0 в Ловеч, а утре, 1 август, от 20:30 часа излизат един срещу друг на в Разград.

„Нямаме контузени. Надявам се да се възстановим и да влезем добре подготвени утре.

Понякога, когато имаш мачове през 3-4 дни се навлиза по-лесно в ритъм. Естествено, че искаме да играем през 3-4 дни, но когато се натрупа голям период през 3-4 дни, имаме нужда от почивка. Дай боже следващото ни пътуване да е до Чехия. Ние сме концентрирани. Футболистите показаха концентрация в първия мач. Искахме да запазим някои в мача със Септември при по-благоприятен резултат. Надявам се да има доста наши фенове и тръпката да премине по-бързо.

Не сме тренирали дузпи, не сме имали време. Първият мач показа, че стояхме равностойно, трябва да похвалим и нашите футболисти, които се противопоставиха добре. Щом сме тук, ще опитаме да зарадваме нашите фенове. Това е отбор с опит, спомняте си миналата година срещу Левски бяха по-добре в реванша, отколкото в първия мач.

Основният фактор е да играем компактно, да скъсяваме дистанцията, да сме агресивни на единоборства, да търсим празните пространства, да ги търсим, не толкова серията от 20 мача без загуба у дома, но и за това трябва да похвалим футболистите и феновете“, завърши треньорът на „моряците“.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe