Труден тест за ЦСКА 1948 срещу вдъхновените „соколи“

ЦСКА 1948 и Спартак (Варна) се изправят един срещу друг в двубой от втория кръг на efbet Лига. Мачът на стадион „Витоша“ в Бистрица е от 19:00 ч. и ще бъде ръководен от Петър Кузев.

Двата отбора влизат в срещата в отлично настроение.

През седмицата „червените“ постигнаха първата си победа в евротурнирите, след като се наложиха с минималното 1:0 над Будучност (Подгорица) в сблъсък от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Футболистите на Валентин Илиев показаха много добра игра и може да съжаляват, че не взеха по-сериозна преднина преди реванша в Черна гора.

Столичани стартираха кампанията в родния елит с нулево равенство срещу вицешампиона Черно море на „Тича“ и днес ще искат да запишат първи шампионатен успех. Задачата им обаче няма да бъде никак лесна, тъй като ще се изправят срещу мотивирания тим на Спартак (Варна).

„Соколите“ се завърнаха в efbet Лига по най-добрия начин, след като преди седмица спечелиха с 2:0 срещу Хебър в Пазарджик. Цели осем играчи направиха своя дебют с екипа на варненци – сред тях е и Антонио Вутов, който дори се разписа срещу „гробарите“.

Преди броени дни Спартак се раздели с атакуващия полузащитник Цветослав Петров, но осъществи и много силен входящ трансфер, привличайки бившия краен бранител на Ботев (Пловдив) Па Конате. Добрата новина за Александър Томаш е, че днес той ще може да разчита на последното си ново попълнение.

Единственият отсъстващ в лагера на домакините ще бъде Райън Бидунга, който беше изгонен в двубоя срещу „моряците“.

Последната среща между днешните съперници предложи истинско голово зрелище, което остана без победител – 3:3.

19

ЦСКА 1948 - Спартак (Варна)

ЦСКА 1948 – СПАРТАК (ВАРНА)

Вероятни състави:

Вероятни състави:

ЦСКА: Маринов, Фуртадо, Даскалов, Иванов, Василев, Умарбаев, Пишчевич, Талис, Карагарен, Кирилов, Сердюк

СПАРТАК: Величков, Димитров, Грънчов, Пърце, Цвенков, Бауренски, Леснак, Ивеи, Конате, Ахмедов

НАЧАЛО: 19:00 часа
СЪДИЯ: Петър Кузев
СТАДИОН: „Витоша“, Бистрица

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe