Митов: Чака ни много работа

Наставникът на Септември (София) Николай Митов говори след загубата на своя тим от Берое. Столичани отстъпиха с минималното 0:1 у дома.

“Не вкарахме гол. Нашият отбор ще е отворен процес и за селекция, и за работа.

На този етап това имаме и това играем. И на мен не ми е приятно така да играем както през първото полувреме. През второто по се отпуснаха, направихме смени. Лошото е, че допуснахме лек гол. Борихме се, това което можехме, дадохме. Първото полувреме не задържахме топката, бяхме разучили добре Берое. Второто полувреме след гола по се успокоиха играчите. Работа ни чака много. Няма да бързаме, важното е да трупаме точки.

Като подредба го направиха, но като вземат топката трябва други изпълнители и по-спокойно. Аз никога не се оправдавам, това имам засега и това ще играем.

Като сме малко по-окомплектовани, ще се надиграваме. Никога не излизам да се защитаваме. Целта е да остане отборът в efbet Лига. Това е реалното”, заяви Митов.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe