Национална волейболна DEMAX лига: Благодарим, че ни направихте горди!

Ръководството на Национална волейболна DEMAX лига поздравява националния отбор на България за жени под 18 години за спечелената европейска титла. Благодарим ви, че ни накарахте да се чувстваме горди и безкрайно щастливи с представянето и постиженията ви на изминалия шампионат.

Показаното от вас на Европейското първенство в Румъния и Гърция е доказателство, че в България отново расте талантливо поколение, което с необходимата помощ и усърдна работа, не просто може да е равностойно на утвърдени и фаворизирани страни във волейбола, но да е категорично в резултатите си срещу тях.

Поклон пред Антонина Зетова, чиято кариера като състезател е достатъчна известна и утвърдена през годините, а сега го прави смело и като треньор.

Щастливи сме, че едно от най-ярките имена в женския ни волейбол избра да работи в България и прие така пламенно да води и националния отбор за жени под 18 години.

Искаме специално да благодарим на българските клубове и треньори, които през последните месеци и години работят с момичетата от националния отбор. Много от тях, макар и на все още крехка възраст, са част от Национална волейболна DEMAX лига и ги видяхме през последния сезон в шампионата на жените. Налагането на български състезателки в Лигата е една от основните ѝ приоритети. С израстването, което ни показахте, ни вдъхвате увереност, че работим в правилната посока. Надявам се, че тази европейска титла ще мотивира, вдъхнови и ще бъде пример за българските клубове да продължат да развиват женското направление, да влагат време, усилия и най-вече любов в работата.

Последвайте каналите ни в:

Снимки: Startphoto