Kia представи новия компактен и стилен Soul, има и специална версия СНИМКИ

Компактният кросоувър Kia Soul е обновен, ставайки още по-стилен и придобивайки специална версия Soulmate. Именно нея показва производителят на официалните фотографии.

Soul Soulmate получава двуцветен цвят на каросерията, уникални 18-цолови лети джанти и различни брони. Хромираните акценти допълват стилната визия на кросоувъра.

Интериорът му включва седалки SynTex, тапицирани с плат с висока якост, първокласна аудио система Harman Kardon и климатроник. Стъклата на автомобила са тонирани.

Автомобилът има и пакет от системи за подпомагане на водача, който включва: предотвратяване на челен сблъсък, асистент за поддържане на лентата и предупреждение за напускане на лентата, асистент за дълги светлини и предупреждение за пътници отзад.

Агрегатът е 2,0-литров четирицилиндров двигател, който има мощност 147 к.с. и 179 Nm въртящ момент, който е съчетан със CVT и система за предно задвижване.

Компанията отбеляза, че базовият Soul ще струва поне $20 290, а за специалната версия Soulmate ще трябва да се платят $25 590.  

Харесайте  и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!