Фики шокира с това срамно напиване! Призна пред live как е щял да накаутира…

Чаровният изпълнител Фики Стораро е поредният звезден гост в подкаста „Не съм такъв човек“. Пред Красимир Красимиров той разкри най-големите си тайни и отговори на много от въпросите, които интересуват неговите фенове. 

„Дъщеря ми е голямата ми любов. Вярвам в уроки и затова не качвам толкова често нейни снимки.

Много красиво момиченце е. Това е първото момиче в целия род, от 100 години нямаме нито едно момиче в семейството. До последно не вярвахме, че от нашите гени ще се роди момиче, но аз нещо обърках гените. Никой не може без нея, тя е нашата принцеса“, разкрива Фики за дъщеричката си. 

Фики говори открито за скандала с колежката си Мира за песента, която и двамата направили по едно и също време. Не остава по-назад и темата за брат му Емрах и защо е толкова по-различен от него, калпазанинът на семейството. И дали е трудно да си син на Тони Стораро – помага или пречи на кариерата му. 

Не крие, че се дразни на некадърните си колеги и има голяма мечта – всички да тръгнат на участия с оркестри и да се пее на живо. Също така признава, че с Галин никога не са били в лоши отношения и дори са си говорили за дуетна песен.

Фики се сеща и за срамна пиянска изцепка по време на участие и как без малко е щял да нокаутира някой от публиката. Оттогава не пие повече от едно преди да се качи на сцената, тъй като си носи обецата на ухото.