Дарина Павлова омъжи дъщеря си в Италия ВИДЕО

Вдовицата на най-богатия българин преди 1989 година Илия Павлов — Дарина Павлова, вдигна сватба на дъщеря си Паола за чудо и приказ.

Пищното тържество, което се състоя през уикенда, бе с локация на италианския остров Капри, където се събраха доста звездни гости. Сватбата бе в изискан италиански стил, като всичко бе изпипано до най-малкия детайл. 

Виновникът сватбата да бъде в Италия е именно Мадам Мулти, която държала сватбата да е лятна и да е в Италия, защото там прекарва около шест месеца в годината.

 

 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Martina Vachkova (@martina_vachkova)

Припомняме, че заради коварната болест, от която Паола страда – ендометриоза, всички лекари и специалисти не дават оптимистични прогнози тя някой ден да стане майка. Паола се е подлагала на множество процедури, за да се излекува. Сред тях са лапароскопска операция за отстраняване на срастванията и редица хормонални терапии и ето, че съдбата е на нейна страна и през април миналата година ражда син от любимия си Ханс, пише plovdiv24.bg.

Паола е йога инструктор и води природосъобразен – начин на живот, тя неведнъж е изливала душата си пред своите последователите, описвайки ужаса през който преминава.

Самата Марта Вачкова, която е била сред звездните гости на сватбата е споделила клипа от цялата церемония. Паола има страхотна ефирна рокля, а Ханс е в тон с нея със своя светъл костюм. Разбира се, няма как да не забележим и костюма на малкия им син, който е само на 1 годинка, но въпреки това бе част от тържеството на своите родители.