Мъж откри смразяваща секс находка под своя дом СНИМКА 18

Мъж се е натъкнал на „секс тъмница“ под дома си, построен преди повече от 100 години, след като е живял там две години. Освен това открил и някои предмети, пише „Мирър“.

Той обяснява в мрежата, че е открил скритата стая, докато се занимавал с водопроводни проблеми в мазето. Докато проучвал мазето, той решил да надникне в отдушника за първи път.

В публикация в Reddit той разкрива: „Това е домът на семейството ми повече от две години, ние притежаваме дома. Нашата документация и инспекция не показват споменаване на това допълнително мазе в детайлите на дома .Моята къща винаги е имала малко (10×10) мазе, в което се намират бойлерът и пещта.

Има мазе, което е било запазено в тайна, няма доказателства, че някога е съществувало. Никога не смепредполагали, че нашият килер за съхранение 4×10 се оказва стълбище, водещо до тайното мазе, което е със солиден постоянен под“.

Мъжът смело се е впуснал в „тайната стая“ и е посрещнат с реликви от миналото, включително вестник от 1987 г., няколко изтъркани стола, рамка за легло и някои доста обезпокоителни лични вещи.

„Намерих бележник. Храна, химия и някои страховити неща за сексуално образование за изнасилване и кръвосмешение“, разкрива той. „Погледнах и зад стената – имаше малко мръсно одеяло и пластмасова въдица, заровени в мръсотията”.

Той смята, че предишното семейство, което се е състояло от двама родители и техните син и дъщеря, трябва да е запушило мазето в къщата.

Мъжът разкрива и сърцераздирателната история на бившите собстеници. Той споделя: „Момичето загива в торнадо на 30-годишна възраст. Бащата почива в местен старчески дом. Майката е починала в болницата, а в деня на погребението й 55-годишният й син с умствени проблеми е починал в дома.

„Мазето е запечатано по време на на предишните собственици и поради смъртта на цялото семейство може никога да не разбера защо са запечатали и скрили това цялостно и завършено мазе. Искам да го отворя, но неговото минало ме тревожи.“

Един от потребителите в мрежата отговори на публикацията му с думите: „Поздравления за откриването на стаята за убийства“. Друг се включва с: „Ще се преструваме ли, че това не е секс тъмница? Напълно изглежда като секс тъмница.“

Трети потребител коментира: „Това може да се окаже убежище срещу торнадо, мисля, че това е най-вероятно.“

Превод и редакция