„Червените“ не се отказват от основната си трансферна цел

Ръководството на ЦСКА няма да се откаже лесно от привличането на една от основните трансферни цели – Ричмънд Тачи. Към момента Кайзерслаутерн стопира техните опити, твърди „Тема Спорт“.

Както е известно, в четвъртък изданието Sky съобщи, че „червените“ са отправили оферта за 25-годишния нападател, която е доста примамлива, но е била отхвърлена. От германския отбор са дали ясно да се разбере, че няма да се разделят лесно с един от основните си футболисти.

Ганаецът с немски паспорт е част от състава едва от миналото лято, но бързо се превърна в ключова фигура. Той отбеляза 3 гола в 5 двубоя по пътя на Кайзерслаутерн до финала за купата на страната, загубен от Леверкузен, в който бе на терена 16 минути. Във Втора Бундеслига пък се отчете с 28 участия, гарнирани с 3 попадения и 7 асистенции. Тимът му завърши на 13-а позиция от общо 18 отбора.

ОТ ЦСКА са готови да дадат сериозна сума за играч от второто ниво на германския футбол и ако трансферът стане факт, той ще е един от най-скъпите за „червените“ през лятото.

Последвайте каналите ни в:


Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe