Хиляди похотливци на опашка, за да любят сочно дупе от OnlyFans СНИМКИ 18

Еротичен модел от OnlyFans и инфлуенсър с над 5,5 милиона последователи в Instagram публикува съобщение, че си търси гадже. Постът й се превърна в истински хит, като 5000 мъже пуснаха светкавично оферта, опитвайки си късмета, пише Телеграф бг.

Въпреки хилядите предложения родената в Холандия Вера Дайкманс сподели, че все още е необвързана и не е намерила сродна душа. 23-годишната моделка, живееща в Лондон, пуска обява за сърцето си за втори път.

Блондинката с доста изразено дупе бе качила подобна публикация миналата есен. Тогава тя принуди обожателите си да попълват дълъг лексикон, като отговарят на различни въпроси от рода на това дали имат кола, харесва ли им филма „Аватар“, дали ще получи дрешник ако живеят заедно и т.н.

След последния си опит за намиране на мъж OnlyFans звездата е прегледала повечето писма. Тя се оплака, че само трима от писалите й са „подходящи“. Вера Дайкманс е имала среща с всеки един от тях, но цялото трио е отсвирено.

„Въпреки този разочароващ резултат все още смятам експеримента за успешен, тъй като успях да бъда откровена с това, което искам и да видя кои мъже отговарят на моите критерии“, каза звездата в социалните мрежи.

Тя добави, че е прочела някои наистина „странни предложения“.

„Един мъж предложи да ми изпрати проба от неговата кръв и поиска моята в замяна – на което отказах“, разказва Дайкманс.

Моделът е един от най-добре печелещите в платформата за еротично съдържание OnlyFans. Всеки месец си докарва от там впечатляващата сума от 360 000 долара.

Според Вера нейният мъж трябва да е „почти перфектен“, защото е много „придирчива“.

„Не мисля, че трябва да правя компромис с нуждите си – предпочитам да съм сама, докато не намеря мъжа, с когото трябва да бъда“, каза инстаграмърката.