Мила Роберт пак скандализира: Гаври се с българското знаме, а после поиска…

Мила Роберт реди скандал до скандал и не изглежда да е много притеснена от този факт. Дори напротив! Става дори още по-дръзка в публичните си прояви, особено пък покрай наскоро състоялия се „София прайд 2024“.

Щерката на певицата Ваня Щерева, която наскоро втрещи всички с еротичните си танци в метрото в Ню Йорк, този път реши да се изгаври с… националния ни трибагреник.

Изпълнителката показа разкрепостеното си поведение по време на прайда в столицата, когато предизвика и бурни реакции, след като демонстративно захвърли българското знаме на земята.

 

Облечена в ултра къса рокля с цветовете на дъгата – възприемани положително от хората с различна сексуална ориентация у нас – Мила Роберт провокира голямо въодушевление, въпреки гаврата със знамето. За нея тя бе допълнително погната с жестоки обиди в социалните мрежи!

И не се поколеба да сподели малка част от тях на стори в профила си.

„България е дом за всички, колкото и една по-консервативно агресивна част от обществото да иска да заличи друга по-свободолюбива либерална такава“, пише в едно от сторитата в поредицата си скандалната певица.

„До всички патриоти, които намират жеста ми за гавра: „Простете, че ви ядосвам! Не съм искала да се „подигравам“ с флага! Направих го, за да сложа светлина на един голям проблем – омразата, в която живеем!..“, пише още Мила Роберт. И накрая иска и прошка, осъзнала, че хвълянето на роклята на земята не е било правилно действие от нейна страна.

„Простете, обичам родината си!“, завършва тя.