Ромео и Жулиета пасти да ядат! Цяла България се вълнува от тази култова свалка СНИМКИ 18

От известно време във фейсбук се върти истинска сапунка между двама влюбени българи.

Йордан и Йорданка се превърнаха в сензация в социалната мрежа, след като направиха публични обясненията си един на друг. Не в лични съобщения, а с коментари под снимката на Данчо, който очевидно таи силни чувства към своята любима.

Но дали все още е така? 

Вероятно и двамата замесени не са се досетили, че съобщенията им ще могат да се видят от всички фейсбук потребители.

Цялата сага започва с размяна на публични съобщения в коментари под снимката на Йордан. Това се случва преди цели 6 години, но едва сега сапуненият сериал набира такъв интерес, според който Ромео и Жулиета не са достойни да бъдат дори второстепенни герои. 

Любовните престрелки между двамата преминават от любовни до ласкателства, до сексуални закани.

Въпреки голямата страст между Данчето и Данчо, явно нещо е станало. След като историята доби огромна популярност, жената изтрива всички коментари, изпълнени със сексуални намеци и любовни послания, което разочарова стотиците им фенове, множащи се с всеки изминал ден. Тя дори си прави нов профил в мрежата, но това не пречи веднага да я питат какво става с Данчо. 

„Нищо не е имало между него и мен, престанете да досаждате“, гласи отговорът на жената. Така или иначе, не става ясно откъде е дошъл разривът в отношенията им и какво е довело до края на тази онлайн любовна история.

Потребителите във фейсбук са твърдо решени обаче да разберат какво се случва и ще има ли нови епизоди на сапунката. Междувременно Данчо е предложен за участие в следващия сезон на „Ергенът“.