Показаха новия Suzuki Vitara, ето какво е оборудването и за колко ще се продава СНИМКИ

Новият Suzuki Vitara 2024 влезе в производство и навлиза на европейския пазар. Кросоувърът вече се предлага изключително в електрифицирани версии. Подробности за новия явтомобил са разкрити на официалния сайт на Suzuki.

Кросоувърът вече се предлага в Унгария, тъй като моделът се произвежда там.

Цената на Suzuki Vitara 2024 варира от 7,79 до 11,89 милиона форинта (19 700 – 30 000 евро). Обявена е и цената на модела в Испания – от 24 500 до 33 600 евро.

Базовото оборудване на Suzuki Vitara е разширено – диодни фарове, безключов достъп, климатроник, отопляеми седалки, сензори за светлина и дъжд. Топ вариантът има и сензори за паркиране и камера за задно виждане.

Задължителни за всички Suzuki Vitara 2024 са адаптивен круиз контрол, автоматично спиране, поддържане на лентата, следене на мъртвите зони и умората на водача.

Новото Suzuki Vitara 2024 е разпознаваемо с преработената си предница. В кабината са подменени циферблатите на приборите и е монтирана нова мултимедийна система с увеличен 9-инчов сензорен екран.

Базовият кросоувър Suzuki Vitara е оборудван с 1,4-литрова „турбочетворка“ с мощност 129 конски сили и мека хибридна система.

Появи се и пълноценен хибрид с 1,5-литров бензинов двигател и електромотор с обща мощност 116 к.с., който изразходва средно 5 л/100 км. Както и преди, версиите се предлагат с предно задвижване или задвижване на всички колела.  

Харесайте  и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!