Най-добрите коли спрямо цена-качество в САЩ

Автомобилът винаги е бил не само средство за транспорт, но и символ на статус, надеждност и комфорт. През 2024 г. автомобилният пазар продължава да изненадва с разнообразие от модели, които могат да отговорят на всяка нужда.

Без значение какъв тип автомобил търсите, има определени модели, които се открояват със своята стойност за парите.

 Road and Track говориха за няколко от тях, които изумяват с качеството си и струват по-малко от най-близките си конкуренти.

Hyundai Elantra N

Пазарна цена в САЩ: $ 34,850

Тази кола е също толкова бърза и приятна за шофиране, колкото и тези, които струват значително повече. Ако обърнете внимание на голямата му гаранция, стойността на модела става очевидна.

Ford Maverick

Пазарна цена в САЩ: $ 25,515

Ако не е нужно да теглите много, това е идеалният пикап за работа и развлечение.

Chevrolet Corvette

Пазарна цена в САЩ: $ 69,995

Не може да се отрече предимствата на Corvette, когато става въпрос за спортни автомобили. Най-новата версия осигурява още по-малко време за ускорение и по-добро управление от преди.

Mazda MX-5 Miata

Цена на пазара в САЩ: 30 170 долара.

Miata е фаворит сред експертите, защото предлага най-доброто съотношение качество-цена сред другите спортни автомобили. Експертно настроено управление, елегантна ръчна трансмисия, мощен двигател удивлява всеки.

Toyota GR86

Пазарна цена в САЩ: $ 30,395

Тази кола е също толкова приятна за шофиране, колкото и Mazda MX-5 Miata. Освен това предлага повече функции, като задни седалки, по-модерна инфоразвлекателна система и др.

Генезис G80

Цена на пазара в САЩ: 55 650 долара.

G80 сега е един от най-хубавите седани във всеки ценови диапазон. Той е също толкова удобен и приятен отвътре, колкото и конкурентите му, които струват много повече. Освен това външният му вид е по-добър от повечето други луксозни седани в своя сегмент.

Honda Civic Type R

Пазарна цена в САЩ: $ 45,890

Разбира се, 45 хиляди е много за Civic, но за тези пари колата напълно ще отговори на вашите очаквания. Не само, че е забавно да се шофира, но основните контроли напомнят на мощни автомобили, които струват няколко пъти повече.

Kia Telluride

Пазарна цена в САЩ: $ 37,585

Ако търсите триредов SUV, тогава е трудно да намерите нещо по-добро от Kia Telluride. Колата има добър външен вид, просторен интериор с висококачествени материали, много функции.

Toyota GR Corolla

Пазарна цена в САЩ: $ 37,595

За по-малко от 40 000 долара получавате вдъхновен от ралито хотхеч със задвижване на всички колела и шестстепенна механична трансмисия. Този компактен спортен автомобил има особен чар и определено си струва парите.

Chevrolet Trax

Пазарна цена в САЩ: $ 21,495

Това не е най-интересната кола в този списък, но Trax със сигурност е добро превозно средство. Като субкомпактен SUV с трицилиндров двигател и предно предаване, той осигурява приятно изживяване при шофиране и ниска базова цена.