Норич приветства Кордоба: Той е впечатляващ не само като футболист, но и като човек

23-годишният защитник Хосе Кордоба ще бъде първото попълнение на клуба през летния прозорец и първо попълнение за новия старши треньор Йоханес Хоф Торуп. Така от Норич обявиха новината за трансфера на бранителя.

Пред canaries.co.uk, Кордоба сподели:

„Виждам, че Норич е като семейство и аз търсех нещо подобно.

Идеята на клуба ме докоснаха и почувствах, че трябва да направя този избор“.

Спортният директор Бен Напър добави: „Щастливи сме да приветстваме Хосе и семейството му в Норич Сити. Той е играч, който следим от дълго време и смятаме, че се вписва много добре в това, което търсим.

„Като човек той е изключително впечатляващ и показа голямо желание да се присъедини към нас и да бъде част от нашия страхотен клуб.

„На терена неговата комбинация от технически способности и атлетизъм му дава страхотна основа и смятаме, че му предстоят още големи стъпки в развитието му.

„Под ръководството на Йоханес, заедно с останалата част от нашия екип, ние сме сигурни, че можем да му помогнем да постигне своя потенциал.

„Всички сме много развълнувани да работим с Хосе.“

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe