Сватбата на Кадиев под въпрос, Катето Евро не му дава да се жени ВИДЕО

Актрисата Катето Евро изглежда никак не е съгласна с решението на сина си Сашо Кадиев да сключи брак с новата си жена Ивелина Чоева и го изрази гласно в национален ефир. 

Звездата от „Оркестър без име“ бе силно попарена от думите на сина си, който й напомни на колко години е и че няма да е вечно жива. А това пък я накара да признае нещо, което силно я е наранило и използва национална медия да се оплаче. 

„Защо ти трябваше да се жениш, при положение, че майката си е майка.

При жива майка да се жениш…“, изсъска забавната актриса по време на играта си в ‘Кой да знае“, която води Кадиев. 

 

@koidaznae.btv

Катето Евро към Сашо Кадиев: Защо ти трябва да се жениш, като имаш жива майка?! #КойДаЗнае, че вече трябва да питаш майка си кога можеш да сключиш брак?

♬ original sound – koidaznae.btv

„Твоята лична карта е безсрочна и аз си позволих да се оженя“, накара я да се замисли той. 

Но пък Катето, с типичното си чувство за хумор, се ожали, че от общината са й извадили безсрочна лична карта. 

„Да, издадоха ми безсрочна лична карта. Те ме отписаха в общината. Пише „безсрочна“, един вид „тя ще мре, няма да й слагаме дати“, каза тя. Актьорът Христо Пъдев се опита да й се подмаже с думите: „Ти си вечна, затова“, но на актрисата не й минават тези номера.

Факт е, че Катето е много близка с първата жена на сина си и досега не е споделяла мнение и снимки с новата му. В началото знаем, че въобще не е била съгласна с решението на сина си, но лятото той ще вдига сватба на морето, където би трябвало да се появи и самата актриса. Но доколко отношенията й с новата снаха са приемливи, само те си знаят.