Зловещ дизайн: „Живият Нострадамус“ видя скрити символи в новия портрет на Чарлз III

Първият официален портрет на краля на Великобритания Чарлз III, който е нарисуван след коронацията му, беше открит в Бъкингамския дворец. Екстрасенсът Атос Саломе, който беше наричан „Живият Нострадамус“, в коментар за Daily Star говори за скритите значения, скрити в картината.

Официалният портрет на британския крал предизвика различни емоции сред хората и мненията бяха разделени. Някои смятат, че монархът е изобразен твърде зловещо, но екстрасенсът е убеден, че това не е случайно.

„Откакто Чарлз III дойде на трона, около него се завъртяха спекулации и теории на конспирацията относно намеренията и скритите послания зад управлението му“, каза Атос Саломе.

Мъжът, който твърди, че има психически способности, подчерта три неща, които трябва да се търсят в портрета на крал Чарлз III.

Първо, говорим за червения фон. „Живият Нострадамус“ казва, че различните сложни шарки върху този цвят представляват хаоса, който продължава да цари в целия свят. Твърди се, че самият монарх се стреми да постави случващото се под свой контрол и по този начин да установи нов световен ред.

Второто нещо, което екстрасенсът забеляза, беше пеперудата. Това може да означава различна трансформация. В същото време се носят слухове, както казва Атос Саломе, че тук говорим конкретно за трансформация в използването на напреднали технологии и психологическа манипулация.

„Пеперудата може да символизира трансформацията на обществото в свят на наблюдение, където неприкосновеността на личния живот е оскъдна, а властта е абсолютна“, казва още екстрасенсът.

Третият аспект на картината се отнася до изражението на лицето на монарха. На портрета царят изглежда много събран. Екстрасенсът казва, че лицето му, съчетано с позата му, загатва за участието му в тайни групи и мистериозни традиции.

Лицето показва мъдрост и спокойствие на фона на факта, че „определен план се разгръща зад кулисите“, продължава Атос Саломе. Съответно, портретът не е просто картина, а визуална демонстрация на визията на утрешния ден.

„Британската монархия се стреми да утвърди влиянието си този път чрез политически и технологични стратегии, а не чрез военна мощ, пише glasnews.bg.

Въпреки че твърденията ми може да са противоречиви и спекулативни, им се придава достоверност чрез символи и фини послания. Обществото трябва да остане бдително, тъй като картината може да е само драскотина по повърхността на по-грандиозен и по-зловещ план“, заключава мъжът.

Нека припомним, че на 16 май беше съобщено, че художникът Джонатан Йео говори за тайното значение на новия портрет на крал Чарлз III. Според него той искал да направи картината „динамична и модерна“. Работата по платното е започнала още през 2020 г., когато монархът е бил принц, затова, казва авторът, се е появила асоциация с пеперуда, която се развива и променя до неузнаваемост.