Голям проблем с Мис България 2012: Псуват я и й размахват средни пръсти

Мис България 2012 г. Габриела Василева преживя наскоро нещо, за което едва ли скоро иска да си спомня. Красавицата не спести разочарованието си от скорошна случка на пътя, в която се е оказала главен герой.

Оказва се, че хубавицата е аварирала на главен булевард в столицата, но тъй като не могла да премести или да поправи колата си, получила доста неприятна реакция от останалите шофьори наоколо.

„Докато чаках да дойде мъжът ми, всеки, ВСЕКИ „човек“ от АВТОМОБИЛ МИ СВИРЕШЕ! Дори автобусите!!!! Крясъци, ръкомахания, средни пръсти, псувни, клаксони от преди моята кола, до мен, и чак след като ме подминат.

Един човек НЕ СПРЯ да ми помогне, или да попита имам ли нужда от помощ, като бе видимо, че имам. Един“, пише тя във фейсбук профила си.

„Не се сърдете на държавата, на управляващите и т.н. Гнила е единицата! От горе всичко се вижда. И на всекиму според добротата и сърцето“, добавя красавицата, която подчертава, че иска повече да разберат за случилото се и да помагат, или поне да не пречат в подобни ситуации.