Показаха нов кросоувър, изработен от високоякостна стомана СНИМКИ

В линията на компанията Exeed се появи кросоувър, наречен Lingyun King Edition. Новият автомобил ще се предлага в Китай на цена от 18 хиляди долара.

Известно е, че Exeed Lingyun King Edition е изграден на платформата M3X Mars Architecture 2.0 и ще се предлага в две версии с индекси 300T и 400T.

Кросоувърът достига дължина от 4780 при междуосие от 2800 мм. Ширината и височината му са 1890 и 1730 мм. Специална характеристика на новия продукт е каросерията, изработена от много издръжлива стомана, шаси Bentele Master Class и независимо окачване MacPherson с няколко носачи.

Що се отнася до екстериора на кросоувъра, той е направен в съответствие с текущия дизайн на марката. Има обтекаем корпус със стилни щампования, тясна оптика с оригинална форма, дълъг капак, широка радиаторна решетка и големи колела, които осигуряват достатъчна проходимост. Салонът на Exeed Lingyun King Edition също е доста модерен.

Интериорното оборудване включва електрически регулируеми седалки в шест посоки с функции за вентилация и отопление, както и 24,6-инчов извит екран, който съчетава дигитален приборен панел и мултимедийна система. Има и аудио система Sony, двузонов климатроник, панорамен люк и предно стъкло с двойно стъкло.

Exeed Lingyun King Edition също така получава видеорегистратор с висока разделителна способност, осем ултразвукови радара, два радара с милиметрови вълни и пет камери с висока разделителна способност. Има система за активно спиране, предупреждение за челен сблъсък и адаптивен круиз контрол.

Моделът ще се предлага с две системи на задвижване. Версията 300T ще бъде оборудвана с 1,6-литров двигател с мощност 201 к.с., а версията 400T ще бъде оборудвана с 2,0-литров двигател с мощност 261 к.с. Новият автомобил ще излезе на пазара в най-близко бъдеще. 

Харесайте  и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!