Старши треньорът на Лудогорец U17 е най-добрият в Елитната група до 17 години

Старши треньорът на Лудогорец U17 Мартин Цирков спечели наградата за треньор на годината в Елитната група до 17 години. Наставникът грабва отличието след ожесточена битка със старши треньора на Черно море U17 Тодор Каменов, който в крайна сметка остана втори. Селекционерът на младежкия национален отбор Александър Димитров връчи наградата на победителя.

“Искам да поздравя организаторите, всеки един, който е замесен, това събитие да се осъществи на високо ниво.

Този момент да получа тази награда пред такива футболни величия за мен ще остане за цял живот. Благодаря на колегите. Това да те оценят, да бъдеш избран от треньори, които са ти и съперници, това за мен е прекрасно. Тази награда няма как да бъде изцяло индивидуална. Тя се дължи на играчите, на академия Лудогорец, на всички, които участват в Елитната група. Благодаря още веднъж”, заяви треньорът.

Мартин Цирков е съвсем близо до това да изведе Лудогорец до титлата в Елитната група до 17 години. Към момента “орлите” са първи, на три точки пред втория Левски с два мача до края на сезона.

18

Награждаване на най-добрите млади футболисти в България

Днешното събитието в Хаят бе организирано от Sportal.bg и БФС.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe