Голям интерес: Продажбите на този нов кросоувър надминаха всички очаквания ВИДЕО

Търсенето на новия кросоувър Mahindra XUV 3XO надмина всички очаквания. Общо 50 000 от тези автомобили бяха поръчани в първия час от продажбите. Това се съобщава на официалния сайт на индийския автомобилен производител.

Освен това за първите 10 минути са получени 27 000 поръчки за автомобила.

Сега производствените обеми са 9000 коли на месец, т.е. Mahindra XUV 3XO е разпродаден шест месеца предварително. Първите 10 000 коли вече са произведени.

Основната причина за бурното търсене е атрактивната цена на Mahindra XUV 3XO. Кросоувърът в базовата си версия струва еквивалента на 9000 долара. За бюджетния автомобил се предлагат панорамен покрив, двузонов климатроник, камери за кръгов обзор и акустика Harman Kardon със 7 високоговорителя.

Новият Mahindra XUV 3XO е създаден на основата на южнокорейския SsangYong Tivoli. Наскоро кросоувърът беше обновен и неговият дизайн и интериор бяха напълно променени.

Кросоувърът Mahindra XUV 3XO се предлага с 1,2-литров бензинов турбо двигател (111 и 131 к.с.) и 1,5-литров турбодизел със 117 к.с. По-късно ще се появи и електрическа версия. 

Харесайте  и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!