Каранга пропусна тренировката на ЦСКА, още трима „червени“ имат проблеми

Днес се проведе първата тренировка на ЦСКА в подготовката за важното домакинство на отбора срещу Крумовград в събота (18 май) от 17:45 часа.

Тя се състоя в 15:00 часа, като в нея не взеха участие Фернандо Каранга поради болки в прасеца, Брадли де Ноойер, който е с вирусно заболяване, Юрген Матай, който все още изпитва болки в петата, а Улаус Скаршем тренира индивидуално. Очаква се норвежецът да се включи наравно със своите съотборници в утрешната тренировка, след като бе аут за двубоя срещу Лудогорец заради вирусна инфекция.

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев ще даде брифинг на 17 май (петък) от 10:30 часа в зала „Родина“ на Националния стадион „Васил Левски“ заедно с полузащитника Станислав Шопов.

Възпитаниците на Стамен Белчев провеждат тренировките си на клубната база в Панчарево, а програмата на тренировъчния им процес за настоящата седмица може да намерите тук

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe