На живо – 1/8-финал на ЕП по Socca 6: България 2:2 Унгария

Националният отбор на България по Socca 6 играе срещу Унгария в 1/8-финален двубой на Европейското първенство в Молдова. Резултатът към момента е 2:2.

Родният тим откри резултата в 10-ата минута, когато Иван Агушев беше оставен сам срещу вратаря и с хубав прехвърлящ удар реализира за 1:0. Само 5 минути по-късно “лъвовете” вкараха и второ попадение.

При бърза контраатака и ситуация трима на трима Димитър Видев отправи мощен шут и не остави шансове на унгарския вратар.

До края на полувреме обаче Унгария успя да върне едно попадение. В 16-ата минута Даниел Хутци премина покрай двама играчи в зелено и стреля добре, вкарвайки за 2:1. Малко след началото на втората част обаче Даниел Хутци изравни резултата. След центриране отляво голмайсторът засече и направи 2:2.

Иначе България излезе от групата след две победи – над Испания и Люксембург, и едно равенство с единия от фаворитите за спечелване на турнира Хърватия.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

TagsЕП