Мъжки годишен хороскоп

Честита 2016, уважаеми господа! Време е да ви въведа в дебрите на мистериозното ви бъдеще, за да сте подготвени, когато ви блъсне влака в метрото, когато любовницата ви роди и дойде на вратата, запознавайки се с жена ви, когато ударите Бентлито на шефа в гаража на фирмата и когато любимият ви персонаж от „Игра на тронове“ пукне. Затворете очи и отворете съзнанието си, тъй като ще сея мъдрости в следващите редове, касаещи предстоящите ви 12 месеца.

  • Овен – Годината за теб ще е под знака на промените. Не е изключено да се разведеш, да се ожениш повторно и пак да се разведеш в опита си за българската книга на рекордите за тъпи мъже, който след първото „обичам те“ предлагат брак.

    Опитай се да се държиш малко мъжки, за да започнеш да градиш на ново изгубеното уважение. Не забравяй приятелите си и винаги ги кани първи на рождения си ден. Нали знаеш – „Bros before hoes!“
  • Телец – Бързо, бързо стигнахме до най-големите пичове (това няма нищо общо с факта, че аз съм телец). Помниш ли как ти беше трудно да говориш нормално с жена, с която искаш да правиш секс? Е, време е да спреш да го мислиш, да се вземеш в ръце, да си представиш, че тя иска да те чука, а не ти нея и ще видиш как заровете ще се обърнат. Фройд е измислил теорията за обърната психология. Покажи ѝ, че е нищо особено с действия и ще видиш как ще ѝ се ходи по няколко пъти до тоалетната, за да сменя памперса.
  • Близнаци – Стягай куфарите, защото те очаква голяма промяна в живота. Вероятно е просто да ти се наложи да смениш родния град с някое място, на което ще изкарваш повече пари, но не е изключено да предприемеш радикални мерси и да се заселиш в някой от циганските катуни в Париж или Лондон. Не, че там ще си кой знае колко по-добре, но поне ще ти спокоен, че си предприел нещо, въпреки че не е сработило според предварително начертания план. Оглеждай се по пътя си на бежанец и за любовта на живота. Само, когато я откриеш, не казвай за нея на жена ти.
  • Рак – Представи си, че от първия януари започваш нова партия шах. Фигурите са на мястото си, както са и тези на живота. Всяка една част от дъската представлява нещо важно в живота ти. От теб зависи кое ще пешката и кое царицата и в даден етап от годината ще ти се наложи да пожертваш голяма част от фигурите на дъската, ако искаш на царя да му е добре. Ако не си разбрал все още, царят си  ти…
  • Лъв – Годината, която ти предстои е изпълнена със стабилизиращи фактори. Няма да получиш повишението, за което работеше като вол миналата година, но пък ще си от избраните, които ще останат, да работят и занапред, докато други ще бъдат помолени да напуснат. Можеш спокойно да посегнеш и към парите, които си заделил за ремонти на колата, тъй като звездите не смятат, че ще ги използваш по предназначение в скоро време. Гледай само в хода на събитията да не се унесеш в коловоза на живота, защото рано или късно ще ти се наложи да предприемеш малко по-крупни мерки за промяна.
  • Дева – 2016 ще ти донесе редица възможности, за да забравиш миналото, да заживееш в настоящето и да погледнеш по-ясно в бъдещето. Време е да спреш да тъжиш по раздялата с гаджето ти от гимназията, защото някъде там те чака жената, която ще внесе наново светлина в живота ти. Само не прибързвай с избора ѝ, защото току виж вместо светлина ти е донесла херпес.
  • Везни – За везните е време балансът да се промени малко, защото „златната среда“ вече не е толкова златна, колкото си мислите. Ако искаш да си вземеш онова BMW, което все показваш на приятелите си, когато се съберете, за да поркате в Студентски град, тогава е време да изкараш нещо от уравнението и да добавиш друго. При всички случаи ще ти се наложи да радикализираш мисленето си, но все пак гледай да не преминаваш на тъмната страна, за да не четем за теб в извънредната емисия новини.
  • Скорпион – Грози те опасността от сериозен успех през тази година. Това може да се разглежда по два начина. Единият е, че ще завършиш идеята, върху която работиш от години и тя най-накрая ще ти донесе богатството, за което винаги си мечта. А другият е, че ще съсипеш отношенията си с най-близките за сметка на финансовите облаги, които смяташ, че заслужаваш. Всичко е в твоите ръце. Само не вземай прибързано решение, защото тук няма правилен избор. Прецени сам приоритетите си и отсей важните неща в живота.
  • Стрелец – През 2016 ще започнете да виждате резултатите от труда си през 2015. Ако си дал  всичко от себе си в предходните 12 месеца, то несъмнено плодовете на труда ти ще те чакат в касетка и то в търговски вид. Но, ако си изпитвал болки в кръста от лежане на дивана, не си мисли, че Захари Бахаров ще ти се обади, за да ти каже, че си спечелил новото Porsche. Късметът се усмихва на онези, които го предизвикват. Не, не си мисля, че е много лесно по цял ден да се търкаляш в леглото и дивана, но опитай да станеш и да се покажеш пред света, за да видиш тогава кое е по-трудното.
  • Козирог – Прекалено рано е да си  мислиш, че е време да се установиш и да заживееш като в приказките – „дълго и щастливо“. Чака те още много работа, друже. И не говоря просто за работа в каменоломната, а за работа в личния живот. Това, че жена ти е спряла да дудне за ваканцията във Венеция, не значи че е вече не е сърдита, за дето не си си спазил обещанието за годишнината от сватбата. Стягай се, защото лежерният ти начин на живот може и да рухне, ако продължаваш така. Да, сега всичко изглежда наред, но балансът избива в най-неочаквания и неудобен момент.
  • Водолей – Звездите и Луната ми разправят, че това щяло да е твоята година. Вярно ли е? Защо ли те питам, все едно пък ти знае. Аз съм човекът, който знае и аз казвам, че е твоята година! И виж, казвам ти го без да искам от теб да ми пратиш sms на кратък номер. Макар, че… защо изобщо го правя безплатно, ами не взема да ви таксувам за информация? Хмм… май трябва да поговоря с шефа по темата. Както и да е. Хубави неща те чакат през 2016, бла, бла, бла…
  • Риби – Спомняш ли си лятото на 2006? Хубави време, нали? Е, имам изненада за теб. Онази година ще ти се струва като стар и изтъркан виц пред това, което ти предстои през 2016. Ще има яко партита за теб, мацки по монокини, стегнати дупета, тонове наркотици, литри незаконен алкохол и в общи линии всичко онова, което те буди сутрин с ерекция. Ех, защо и аз не бях една риба, та да се възползвам от промоцията…

Автор: Десислав Янкулов