Девет мача в НБА тази нощ

И тази нощ ще бъде доста интересна от гледна точка на мачове в НБА. Предстои да се изиграят общо девет срещи, а някои от тях предизвикват сериозен интерес.

Програмата започва в 02:00 часа с два двубоя по това време. В първия аятсайдерът Вашингтон Уизардс приема втория на Изток тим на Милуоки Бъкс.

Втората среща противопоставя съставите на Торонто Раптърс и ЛА Лейкърс, като и тук гостите са изявен фаворит, още повече, че победата им е важна в битката за място в плей-ин турнира.

Следват два мача от 02:30 часа, като и двата се очаква да бъдат със сериозен заряд. В първия ще видим сблъсък между преките конкуренти за място в плейофите на Изток Маями Хийт и Ню Йорк Никс.

Във втората среща от този час Филаделфия 76 приема лидера на Запад Оклахома Сити Тъндър.

Следващата среща за нощта е между Минесота Тимбъруулвс и Хюстън Рокетс и е с начален час 03:00 часа.

В 04:00 също са предвидени два мача. Юта Джаз приема Кливланд Кавалиърс в опит да спре серията си от загуби.

По същото време Денвър Нъгетс ще има наглед лесно домакинсто на Сан Антонио Спърс.

Нощта завършва с два мача в 05:00 часа, като и те обещават да са доста интригуващи. Голдън Стейт Уориърс приема Далас Маверикс в среща, която е от ключово значение и за двата тима. Домакините се борят за място в плей-ин турнира, докато гостите искат да подпечатат визата си директно за плейофите.

Последната среща пък най-много ни интересува, защото в нея ще видим Сакраменто Кингс и Лос Анджелис Клипърс, като се очаква Александър Везенков отново да получи минути. Мачът е изключително важен и за двата тима, които са преки конкуренти в битката за плейофите на Запад.

Последвайте каналите ни в: