Очаквайте на живо: Предстои скромна програма в НБА

Тази нощ ще се изиграят само два мача от редовния сезон в НБА.

Преди тяхното начало класирането на Западната конференция води отборът на Денвър Нъгетс с баланс от 51 победи и 22 загуби. На Изток продължава да е безспорен лидер тимът на Бостън Селтикс, който е с актив от 57 победи и 15 поражения.

Именно източният лидер Бостън ще даде началото на скромната програма, като ще гостува на Атланта Хоукс.

Домакините на пръв поглед не трябва да бъдат кой знае какво предизвикателство за Селтикс, но именно те бяха тези, които спряха фамозната серия на Бостън от девет поредни победи, а това се случи преди по-малко от 72 часа.

Междувременно Хоукс се нуждаят от победата на всяка цена, тъй като се намират на 10-ото място, което е последната позиция, даваща право на участие в плейофите. Те имат пет победи повече и мач запас спрямо единадесетия Бруклин Нетс, но до края на редовния сезон има още цели 10 мача и нищо не е сигурно.

В другата среща петият на Запад – Ню Орлиънс Пеликанс приема Милуоки Бъкс. Домакините ще преследват задължителен успех, за да запазят мястото си в топ 6, което дава право на директно участие в 1/8-финален плейоф.

“Пеликаните” имат само победа повече от седмия Финикс Сънс, като Александър Везенков и Сакраменто също могат да ги изместят при силен финален щурм, тъй като имат два успеха пасив.

Последвайте каналите ни в: